Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Lady Gaga έδωσε συνέντευξη σε ντοκιμαντέρ γυμνόστηθη (φωτο)

Η Lady Gaga έδωσε συνέντευξη σε ντοκιμαντέρ γυμνόστηθη (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Lady Gaga,

Πρεμιέρα στο Toronto Film Festival στις 22 Σεπτεμβρίου έκανε το βιογραφικό ντοκιμαντέρ «Five Foot Two» της διάσημης ποπ σταρ, Lady Gaga, στο οποίο η ίδια αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Ο σκηνοθέτης Κρις Μουκαρμπέλ κατέγραψε τη Στεφανί Τζοάν Αντζελίνα Γκερμανότα, όπως και είναι το πραγματικό όνομά της, σε πολύ προσωπικές στιγμές μαζί με στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς της, δημιουργώντας ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ.

Σήμερα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία, φυσικά, δεν διστάζει να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη μπροστά στο φακό, δίνοντας τροφή για πολλά σχόλια.

Φορώντας μόνο ένα πράσινο ανοιχτό σλιπ, με μαύρα ευμεγέθη γυαλιά, απολαμβάνει τον ήλιο στην ξαπλώστρα.

Η Lady Gaga μιλά ανοικτά για την καριέρα της, το άλμπουμ της «Joanne», τις σχέσεις της και το γιατί συνεχίζουν να διαλύονται, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και την κόντρα της με τη Madonna.

«Το θέμα με μένα και τη Madonna είναι πως πάντα την θαύμαζα και εξακολουθώ να τη θαυμάζω, άσχετα με το τι πιστεύει εκείνη για μένα.

»Το μόνο πράγμα που πραγματικά με ενοχλεί σε εκείνη είναι πως είμαι Ιταλίδα και από τη Νέα Υόρκη, οπότε αν έχω ένα πρόβλημα με κάποιον, θα σου το πω στα μούτρα.

»Εκείνη δεν με κοίταξε στα μάτια να μου πει πως είμαι λίγη».

Η κόντρα ανάμεσά τους ξέσπασε όταν βγήκε η φήμη ότι η Lady Gaga μιμήθηκε στο κομμάτι της Born This Way, το 2011 την Μαντόνα στο Express Yourself.

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, κοιτάζοντας μια παιδική φωτογραφία της όπου χαμογελά πριν φορέσει τα σιδεράκια στα δόντια, λέει:

«Ευτυχώς έφτιαξα αυτό το κενό στα δόντια, αλλιώς τα πράγματα με τη Madonna θα ήταν ακόμη πιο περίεργα».

Η τραγουδίστρια δίνει μια μεγάλη δόση από την προσωπική της ζωή στους θαυμαστές της και ο ξένος Τύπος γεμίζει πρωτοσέλιδα.

Σχετικά άρθρα