Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αγγελική Ηλιάδη θα ντυθεί νυφούλα πριν τα γεννητούρια

Η Αγγελική Ηλιάδη θα ντυθεί νυφούλα πριν τα γεννητούρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγελική Ηλιάδη, Σάββας Γκέντσογλου,

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου σε λιγότερο από δύο μήνες θα κρατάνε στα χέρια τους το μωρό τους, καρπό ενός μεγάλου, “αιρετικού” και σίγουρα παθιασμένου έρωτα.

Ενός έρωτα που είχε περισσότερους εχθρούς από φίλους ακόμα και μέσα από την ίδια την οικογένεια του Σάββα Γκέντσογλου, που δεν τον ενέκρινε λόγω της διαφοράς ηλικίας του νεαρού με την τραγουδίστρια.

Ωστόσο, οι δυο τους τα κατάφεραν κι άντεξαν. Αυτές τις ημέρες μάλιστα το ζευγάρι διανύει χαλαρές στιγμές, μιας και όλα τα μικροπροβλήματα φαίνονται να έχουν λυθεί.

Η οικογένεια Γκέντσογλου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Secret άνοιξε την αγκαλιά της και δέχτηκε την Αγγελική, ενώ όσα είπε η μελλοντική πεθερά της δημόσια στο παρελθόν έχουν ήδη ξεχαστεί.

Ο μικρός Βασίλης είναι αυτό που μετρά για τους παππούδες και τις γιαγιάδες, που ανυπομονούν να υποδεχτούν στη ζωή το εγγόνι τους.

Το δαχτυλίδι που φορά εδώ και αρκετό καιρό η Αγγελική Ηλιάδη στο δάχτυλό της μαρτυρά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον ποδοσφαιριστή.

Θέλουν και οι δύο να παντρευτούν πριν γεννηθεί το μωρό τους, χωρίς όμως να κάνουν ετοιμασίες από τώρα.

«Είναι της τελευταίας στιγμής. Θα το αποφασίσουν ξαφνικά και θα πάνε στο δημαρχείο για καθαρά τυπικούς λόγους! Ήδη νιώθουν σαν παντρεμένοι», λέει στην εφημερίδα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Σχετικά άρθρα