Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλο το Χόλιγουντ τρώει από το γιαούρτι του… Έλληνα

Όλο το Χόλιγουντ τρώει από το γιαούρτι του… Έλληνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έφερε το ελληνικό γιαούρτι στην καρδιά του Χόλιγουντ και δικαιώθηκε.

Το όνομά του Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης.

Σύμφωνα με το ομογενειακό site greekreporter είναι νέος, ευφυής, με επιχειρηματικό πνεύμα και έντονη πίστη στα γνήσια ελληνικά προϊόντα, που θεωρεί -και δικαιολογημένα- πως είναι από τα καλύτερα στον πλανήτη.

Το κατάστημά του, Go Greek Yoghurt στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς προσφέρει το κλασικό ελληνικό παραδοσιακό γιαούρτι με την πέτσα ή χωρίς σε διάφορες γεύσεις. Το κατάστημα σκίζει!

Όλο το Χόλιγουντ συχνάζει στο συγκεκριμένο κατάστημα που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2013, ενώ μια από τις πιο συχνές πελάτισσες είναι η Κολομβιανή ηθοποιός, Σοφία Βεργκάρα.

Η Βεργκάρα ξετρελάθηκε με το ελληνικό έδεσμα, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι. Από τότε με ένα κεσεδάκι αγκαλιά κυκλοφορεί η ηθοποιός.

«Η πλειονότητα του star system δεν χρειάζεται ούτε 10 λεπτά για να φτάσει στο κατάστημα. Είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε ιατρεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής στα οποία είναι καθημερινοί πελάτες. Το σημείο που εδρεύει το κατάστημα αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία του», επισημαίνει ο Τζόναθαν Μαργαριτάκης.

Άλλοι γνωστοί θαμώνες του μαγαζιού είναι ο Λάιονελ Ρίτσι και η Μισέλ Ροντρίγκεζ.

Σχετικά άρθρα