Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κώστας Πρέκας θα κάνει εγχείρηση καρδιάς και μετά θα παντρευτεί – Ποια παίρνει (φωτο)

Ο Κώστας Πρέκας θα κάνει εγχείρηση καρδιάς και μετά θα παντρευτεί – Ποια παίρνει (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O Κώστας Πρέκας αποφάσισε σε ηλικία 75 ετών να παντρευτεί και η απόφαση αυτή του ηθοποιού αιφνιδίασε πολλούς, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτιόνταν ποια είναι η γυναίκα που τον έκανε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Άποψη η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη, από την κυρία των δημοσίων σχέσεων, Μαίρη Βιντιάδου.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη μαζί με την ομάδα της, πριν από μερικούς μήνες, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του στον Πειραιά. Η καθημερινή τους τριβή λόγω της δουλειάς τον έκανε να την ερωτευτεί. Για να την κατακτήσει τις έγραφε δεκάδες τρυφερά ποιήματα. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους».


Η Μαίρη Βιντιάδου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν στο πλευρό του Κώστα Πρέκα όταν αυτός νοσηλεύτηκε πριν από μερικές μέρες ενώ τη Δευτέρα που ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού bypass στην καρδιά του θα είναι δίπλα του.

Σχετικά άρθρα