Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνατσάκη: Είμαι γκέι, είμαι αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας (βίντεο)

Συνατσάκη: Είμαι γκέι, είμαι αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, μέσω βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, αναφέρθηκε στο ρατσισμό και την ομοφοβία που βλέπει παντού γύρω της και που, όπως παραδέχεται, την ενοχλεί.

Η Συνατσάκη στο βίντεο, με τιτλο “Είμαι γκέι, είμαι αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας”, αφενός εξέθεσε τις σκέψεις της πάνω στο ζήτημα της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού, ενώ στη συνέχεια… εξέθεσε με τον λόγο της και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο, που είχε προ εβδομάδων δηλώσει ότι «η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια».

“Πώς είναι δυνατόν να είναι 2017 και να πρέπει να εξηγήσουμε ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να δείχνει με το δάχτυλο σαν να είναι ανώμαλος, παράσιτο, επικίνδυνος επειδή προέρχεται από μια χώρα, έχει μια σεξουαλική ταυτότητα, πιστεύει σε έναν θεό”, λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο.

“Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που καλλιεργούν το μίσος. Όταν είσαι ρατσιστής, σεξιστής, ομοφοβικός δεν γίνεται να εκτιμάς τη ζωή σου. Δεν γίνεται να ξέρεις πώς να αγαπάς. Δεν γίνεται να είσαι ένας φιλεύσπλαχνος πατέρας και ταυτόχρονα ρατσιτσής. Δεν γίνεται να μπορείς να είσαι μια καλή φίλη και ταυτόχρονα να είσαι ομοφοβική. Δεν είσαι ικανός γι’ αυτό… ξεκόλλα το μυαλό σου. Δεν είσαι πιο σπουδαίος. Πιο σημαντικός. Πιο ικανός. Είσαι πολύ σημαντικός, αλλά δεν είσαι πιο σημαντικός από κανέναν”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Συνατσάκη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το μήνυμα της Συνατσάκη:

Σχετικά άρθρα