Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ποια συμφωνία κατέληξε το πρώην ζευγάρι Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί

Σε ποια συμφωνία κατέληξε το πρώην ζευγάρι Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ,

H Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν καταλήξει σε συμφωνία, να χειριστούν το διαζύγιό τους ιδιωτικά και να συνεργαστούν για να επανενώσουν την οικογένειά τους.

Tι αναφέρει η κοινή δήλωση

Η κοινή δήλωσή τους κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες από το CNN και αναφέρει τα εξής:

«Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει συμφωνητικά προκειμένου να διαφυλαχθούν τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής των παιδιών και της οικογένειας, κρατώντας όλα τα έγγραφα του δικαστηρίου κρυφά και ορίζοντας ιδιωτικό δικαστή για να πάρει τις απαραίτητες νομικές αποφάσεις για να διευκολυνθεί η ταχεία επίλυση τυχόν εναπομείναντων ζητημάτων.

Οι γονείς έχουν δεσμευτεί να ενεργήσουν ως ένα ενιαίο μέτωπο για να πραγματοποιήσουν την ανάκτηση και την επανένωση της οικογένειας».Η δήλωση αυτή είναι η πρώτη κοινή δήλωση από την πλευρά των ηθοποιών αναφορικά με το διαζύγιό τους, από τότε που η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Σεπτέμβριο «για το καλό της υγείας της οικογένειας».

Οι αρχές διερεύνησαν τους ισχυρισμούς ότι ο Πιτ κακοποίησε τον 15χρονο γιο του κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης, αλλά μετά από ελέγχους, ο ηθοποιός απαλλάχθηκε από οποιαδήποτε κατηγορία.Η επιμέλεια των έξι παιδιών τους αποτέλεσε το βασικό θέμα αντιπαράθεσης, με τη Τζολί να απαιτεί την αποκλειστική φυσική επιμέλεια. Ωστόσο, οι νόμοι της Καλιφόρνια ευνοούν την κοινή επιμέλεια, αν και οι τελικές διευθετήσεις συχνά συμφωνούνται από τους γονείς και επισημοποιούνται σε γραπτή συμφωνία.

Ο Πιτ και η Τζολί ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια και ήταν μαζί για 12 χρόνια.Και οι δύο ηθοποιοί έχουν διατηρήσει ένα σχετικά χαμηλό προφίλ από το χωρισμό τους,, αν και ο Πιτ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών της Κυριακής, κερδίζοντας το χειροκρότημα των συναδέλφων του.

Σχετικά άρθρα