Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτός ελέγχου και μεθυσμένος ο Τζόνι Ντεπ επιτίθεται στην Χερντ (βίντεο)

Εκτός ελέγχου και μεθυσμένος ο Τζόνι Ντεπ επιτίθεται στην Χερντ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Διαζύγιο, Μεθυσμένος, Τζόνι Ντεπ,

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του διαζυγίου Τζόνι ΝτεπΆμπερ Χερντ.

Η ιστοσελίδα TMZ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο φέρεται να τράβηξε η ίδια η Χερντ, εν αγνοία του Ντεπ, ένα πρωινό στο σπίτι τους, το οποίο δείχνει τον διάσημο ηθοποιό σε κατάσταση μέθης να ξεσπά πάνω της και να σπάει ποτήρια και μπουκάλια κρασιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σάιτ, το βίντεο τραβήχτηκε μήνες πριν την 21η Μαΐου, όταν η Χερντ κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία.

Στο βίντεο η ίδια ζητά συγγνώμη από τον Ντεπ για κάτι που έκανε (δεν διευκρινίζεται τι), ενώ αυτός κοπανά τα ντουλάπια της κουζίνας ψάχνοντας για ποτήρια και αργότερα τον ρωτά αν ήπιε όλο το μπουκάλι με το κρασί που υπάρχει, άδειο πλέον, μπροστά της.

Εκείνη την ώρα ο Ντεπ φαίνεται να επιτίθεται στην Χερντ, προσπαθώντας να της πάρει το κινητό από τα χέρια.

«Το βίντεο έχει δεχθεί μεγάλη επεξεργασία»

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, πάντως, είπαν στο TMZ πως το βίντεο έχει δεχθεί μεγάλη επεξεργασία και έχουν αποκοπεί στιγμιότυπα όπου η Χερντ γελά ειρωνικά και προκαλεί τον Ντεπ.

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν πως το βίντεο είναι μια τέλεια στημένη παγίδα από πλευράς της.

Το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορεί να σταθεί ως στοιχείο στο δικαστήριο, όχι μόνο επειδή μπορεί να είναι επεξεργασμένο αλλά και επειδή ο Ντεπ δεν γνωρίζει πως βιντεοσκοπείται, τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα