Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Prince αποτεφρώθηκε στην έπαυλη του στη Μινεάπολη

Ο Prince αποτεφρώθηκε στην έπαυλη του στη Μινεάπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Prince, Αποτέφρωση, Μινεάπολη,

Αποτεφρώθηκε μετά τον αιφνιδιαστικό χαμό του ο ποπ σταρ Prince, σε μια ιδιωτική τελετή στην έπαυλή του, σε προάστιο της Μινεάπολης.

Λίγοι συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες παρέστησαν στην καύση. Κανείς δεν αποκάλυψε ποια θα είναι η τύχη της τέφρας του.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην τελετή αποτέφρωσης ήταν και ο πρώην μπασίστας του Λάρι Γκράχαμ.

«Ο Prince μας έκανε όλους καλύτερους μουσικούς και ψυχικά αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος, απίστευτο πνεύμα, αλλά ως μουσικούς μας ασκούσε πίεση και μας έκανε καλύτερους και ήδη μας λείπει πολύ», σχολίασε ο Λάρι Γκράχαμ, ντυμένος με μοβ κοστούμι και παντελόνι.

Έξω από το την κατοικία του Prince, όπου άφησε την τελευταία του πνοή και πραγματοποιήθηκε η τελετή της αποτέφρωσης, συγκεντρώθηκαν για ακόμα μια ημέρα θαυμαστές του. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς έλαβαν δώρα από την οικογένεια του καλλιτέχνη και τους άλλους συμμετέχοντες στην τελετή. Επρόκειτο για κυκλικά μοβ κουτιά με φωτογραφίες, είδη ιματισμού και cd του «πρίγκιπα» της μουσικής.

Τα αίτια του θανάτου του Prince παραμένουν αδιευκρίνιστα και ενδεχομένως να περάσουν εβδομάδες μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε.

Σχετικά άρθρα