Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελένη Χατζίδου περιγράφει πώς μια κοπέλα την στρίμωξε στις τουαλέτες

Η Ελένη Χατζίδου περιγράφει πώς μια κοπέλα την στρίμωξε στις τουαλέτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Χατζίδου, Φωτογραφίες,

Η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Λοιπόν, πώς μια κοπέλα την κόλλησε στον τοίχο τουαλέτας και προσπάθησε να τη φιλήσει…

«Όταν ήμουν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, στα Λαδάδικα, είχε έρθει μία κοπέλα, η οποία μου φέρθηκε και βίαια. Είχα πάει στην τουαλέτα να πλυθώ, ήρθε από, πίσω μου, με κόλλησε στον τοίχο ανέβηκε πάνω μου και πήγε να με φιλήσει! Την έσπρωξα και έφυγα τρέχοντας», περιγράφει η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Ελένη αποκαλύπτει ότι της έτυχε να την ερωτευθεί μια φίλη της: «έχει τύχει να με ερωτευτεί κοπέλα που κάναμε παρέα, μιλάμε για έρωτα! Μου έγραφε γράμματα, δώρα, μου έχει γράψει ένα βιβλίο, έχω στο σπίτι μου το πρωτότυπο, πριν το εκδώσει. Ερωτικές εξομολογήσεις, να μου μιλάει με τις ώρες… Άντρας επιδειξίας με καμπαρντίνα, κανονικά!».

«Έχω ζήσει πολλά τέτοια. Ακόμα και τώρα, θα δεις στο twitter που μου γράφουν κοπελίτσες, κουκλίτσες “τι μπουτάρες έχεις, κόλαση είσαι”», συνεχίζει η τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι είναι κολακευτικό για μια γυναίκα να είναι ποθητή στο ίδιο φύλο, αλλά υπάρχουν όρια!

hatzidou

hatzidou2

hatzidou3

Σχετικά άρθρα