Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Ανοίγοντας «το βιβλίο που κουνιέται» η διασκέδαση αρχίζει και τα παιδιά ξεφαντώνουν

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιβλίο, Εκδόσεις Διάπλαση, Παιδιά,

Τα παιδιά θα απολαύσουν αυτή τη μεγάλη διαδραστική ιστορία.

Αν και μπορεί να φαίνεται διαφορετικά, η ανάγνωση είναι μία από τις πιο διαδραστικές δραστηριότητες που υπάρχουν.

Δεν πρόκειται μόνο για την ανάγνωση, αλλά για την αλληλεπίδραση με τις λέξεις, αφήνοντας τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις εικόνες που προκαλούν, να φανταστεί διαφορετικούς κόσμους και ακόμη και να προβλέψει με το μυαλό τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας.

Αν ήδη από μόνη της, η ανάγνωση σπρώχνει τη φαντασία, τότε «Το βιβλίο που κουνιέται» είναι ένα από τα έργα που σύρουν τον αναγνώστη με τις πέντε αισθήσεις του.

Το βιβλίο αυτό έχει συνταχθεί από διάφορους συγγραφείς και έχει εκδοθεί για την Ελλάδα από τις εκδόσεις «Διάπλαση» και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 0 έως 4 ετών, ωστόσο μπορούν και παιδιά άλλων ηλικιών καθώς και ενήλικες να απολαύσουν αυτό το μικρό έργο αλληλεπιδραστικής τέχνης.

Ένα βιβλίο για να παίξεις και με τις πέντε αισθήσεις

Θέλετε το παιδί σας να είναι σε θέση να μετατρέψει έναν βάτραχο σε πρίγκιπα;

Ίσως σας αρέσει η ιδέα να βοηθήσετε έναν αλεξιπτωτιστή σε μια βιασύνη να προσγειωθεί.

Ή από την άλλη πλευρά, είμαι βέβαιη ότι ο Πάουλε ο αρκούδος είναι χαρούμενος που τον βοηθάτε ώστε η βάρκα του να πλεύσει μέσα από τα κύματα που θα δημιουργήσετε.

Αυτές και πολλές ακόμα περιπέτειες μπορούν να βιώσουν τα παιδιά που διαβάζουν «Το βιβλίο που κουνιέται».

Δημιουργήθηκε από πολλούς συγγραφείς της γερμανικής ομάδας σχεδιαστών και εικονογράφων τους Κρίκελ – Κράκελς, αυτό το γοητευτικό βιβλίο δεσμεύεται να αλληλεπιδρά με τα παιδιά, όχι μόνο τα μικρά, αλλά όλες τις ηλικίες.

«Το βιβλίο που κουνιέται» είναι ένα διασκεδαστικό βιβλίο που ζωντανεύει όσο το διαβάζετε. Τραγουδώντας, αγγίζοντας και φυσώντας είναι μερικά από τα πράγματα που θα πρέπει να κάνουν οι αναγνώστες για να συνεχίσουν την ιστορία.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Άνοιξε το βιβλίο και η διασκέδαση αρχίζει:

χτύπα το, ξεφύλλισέ το, γύρισέ το, φύσα το, σφράγισέ το, στρίψε το – ένα βιβλίο

για να συµµετέχεις κι εσύ και να µην το αφήνεις από τα χέρια σου.

Σε όλα τα παιδιά αρέσει να τους διαβάζουν βιβλία. Πόσο παραπάνω θα τους αρέσει λοιπόν, ένα βιβλίο στην πλοκή του οποίου γίνονται συμμέτοχοι! Νιώθουν πως μπορούν να ελέγξουν την ιστορία, μια αίσθηση σημαντική για μικρούς ανθρώπους που όλα τους υπερβαίνουν, όλα είναι πιο μεγάλα από αυτούς και για όλα αποφασίζει κάποιος άλλος για αυτούς!

Τίτλος: Το βιβλίο που κουνιέται
Συγγραφέας: Κρίκελ – Κράκελς
Τιμή: 13,00€
Εκδόσεις Διάπλαση

Σχετικά άρθρα