Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος: «156 μαθήματα από το γάμο»

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιβλίο,

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις 19.30 στην αίθουσα τέχνης ZIVAS ARTGALLERY, Παντανάσσης 1, Μαρούσι (απέναντι από το Golden Hall), θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «156 μαθήματα από το γάμο» του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου, Εκδόσεις Περίπλους, στην οποία θα μιλήσουν οι Δρ. καθηγητής Ι. Νέστορος Ψυχίατρος, η Δρ. Χαρά Νομικού Ψυχολόγος, ο εκδότης Διονύσης Βίτσος και ο συγγραφέας.

Ο συγγραφέας τονίζει μεταξύ των άλλων:

“Ύστερα από τρία βιβλία γύρω από το ευρύτερο αντικείμενο της διοίκησης των οργανισμών και την πώληση, σίγουρα θα διερωτάσθε τι σχέση έχω με το θέμα γάμος.

Μα και ο γάμος δεν είναι παρά ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος χρειάζεται να προσαρμοστικότητα, ευελιξία, κανόνες, στόχο, ηγεσία , μάνατζμεντ, ρευστότητα, καθηκοντολόγιο κλπ .

Δεν παρέχονται στο βιβλίο συνταγές για το πως θα καταστεί ένας γάμος πετυχημένος.

Το βιβλίο είναι ένα σύνολο μαθημάτων που πήρα από το γάμο και τα περιέγραψα εγω ή και κάποιοι άλλοι με σύντομες ρήσεις.

Φιλοδοξώ να γίνει ένα εργαλείο εκτόνωσης των κρίσεων του γάμου με υλικό το χιούμορ.”

Ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος γεννήθηκε στο Αίγιο το 1963, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ στο ΟΠΑ και είναι κάτοχος MBA. Έχει εργαστεί στη διαφήμιση, στα ΜΜΕ, στην πολιτική επικοινωνία και στην εκπαίδευση.

Σήμερα είναι συνιδιοκτήτης της Kickad, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ΜΜΕ, είναι εισηγητής στην σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Είναι το πέμπτο βιβλίο του.

Είναι νυμφευμένος 22 χρόνια.

Σχετικά άρθρα