Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άστρα, Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Γιώργος Ματσάγγος, Ζώδια, Παρθένος,

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παράθυρο στο μέλλον

Το 2014 μπορεί να μη σας φανεί «ρόδινο», στην πραγματικότητα όμως είναι! Αρκεί να μην αφήσετε το άγχος να σας κυριεύσει και να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική δύναμη που κρύβετε μέσα σας.

Το 2014 υπόσχεται να είναι μια χρονιά ιδιαίτερα δημιουργική και χαρούμενη. Από τον πρώτο κιόλας μήνα, θα νιώσετε την ανάγκη να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας, να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής τόσο για σας όσο και για την οικογένειά σας. Οι πλανήτες βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους και να σας ανοίξουν το δρόμο για γνωριμίες με άτομα που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά. Θα πρέπει όμως κι εσείς να κάνετε τις επιλογές σας και να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, καθώς είναι πιθανό να συναντήσετε και «επιτήδειους» που θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 31/8. Με λίγη προσοχή, μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα στα επαγγελματικά σας αλλά και στην προσωπική ζωή σας. Με το τρίγωνο Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24/5 όσοι διατηρείτε μια σχέση θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Στις 16/7 ο ευεργέτης Δίας περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας προσφέρει μια ισχυρή προστασία. Για ένα χρόνο που θα παραμείνει σ’ αυτή τη θέση, θα νιώθετε ότι έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας, που σας οδηγεί στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και παράλληλα σας προετοιμάζει για το 2015 που είναι η δική σας χρονιά.

Έρωτας
Ο Δίας που παραδοσιακά κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σας, θα βρίσκεται μέχρι τις 15/7 σε ένα ευνοϊκό ζώδιο από το οποίο θα εξασφαλίσει την ευημερία της αισθηματικής σας ζωής. Ακόμα και αν είστε ελεύθεροι, το 2014 θα σας φέρει τον έρωτα που θα μείνει για πάντα στη ζωή σας. Το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό», ενώ ο Σεπτέμβριος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μήνας σοβαρών αποφάσεων που θα υλοποιηθούν προς το τέλος του χρόνου.

Υγεία – Ομορφιά
Η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά την διάρκεια του 2014, καθώς οι δύσκολες γωνίες του Ουρανού, σας κάνουν επιρρεπείς σε ατυχήματα κάθε είδους. Τον Φεβρουάριο, τον Απρίλιο και τον Ιούλιο θα πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές, ενώ όσοι είστε σε μεγαλύτερη ηλικία, καλό θα είναι να ελέγξετε το σάκχαρό σας. Μετά τις 16/7 ο Δίας δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στην υγεία σας.

Τύχη – Χρήμα
Ο Άρης που θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι και τις 26/7, σας «πιέζει» να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση, η οποία παρά τις όποιες αντιξοότητες, μπορεί να επιτευχθεί χάρη στη λογική και την επιμονή σας. Ακόμα κι αν τον Απρίλιο αναγκαστείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, θα «ρεφάρετε» το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, που τα έσοδά σας θα αυξηθούν θεαματικά, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσετε και ένα καινούργιο περιουσιακό στοιχείο.

Εργασία
Το 2014 θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, καθώς οι δύσκολες όψεις του Ουρανού τον Απρίλιο, θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν πρέπει να «παρατήσετε» κάτι που δεν φαίνεται να έχει προοπτικές και να αναζητήσετε μια άλλη πορεία. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αφού από τις 23/6 μέχρι τις 18/7, η Αφροδίτη θα δικαιώσει τις προσπάθειές σας και θα σας φέρει αναγνώριση και δόξα.

Hot Point
Ο απλανής αστέρας Achernar ολοκληρώνει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον Κρόνο στις 24/5 και σας χαρίζει την εύνοια της τύχης που θα σας βοηθήσει να πετύχετε όλους τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Γιώργος Ματσάγγος

Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο facebook: facebook.com/matsagos
Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο twitter: twitter.com/GeorgeMatsagos

Σχετικά άρθρα