Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άστρα, Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Γιώργος Ματσάγγος, Ζώδια, Καρκίνος,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατακτητές της κορυφής

Παρόλο που φημίζεστε για την ευαισθησία σας, μέσα σας κρύβετε μεγάλο δυναμισμό που σας βοηθά να ξεπερνάτε τα εμπόδια οπλισμένοι με αισιοδοξία. Αυτό είναι και το προσόν που το 2014 θα σας οδηγήσει στην κορυφή.

Το 2014 είναι μια χρονιά μεγάλων απαιτήσεων, καθώς οι ονομαζόμενοι «βαριοί» πλανήτες δημιουργούν δυσαρμονικές γωνίες με το ζώδιό σας, με σκοπό να σας δείξουν νέες προοπτικές που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα ανακαλύπτατε ποτέ. Η διαμόρφωση του «σταυρού» που σχηματίζεται το πρώτο εξάμηνο από τον Δία, Ουρανό, Πλούτωνα και Άρη αλλά και η πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης στις 15/4, θα αναγκάσουν πολλούς από σας να βάλετε κάτω τα «κακώς κείμενα» και να προβληματιστείτε για το μέλλον σας. Σχέσεις και συνεργασίες που δεν προχωρούν, επαγγελματικές θέσεις που δεν σας ικανοποιούν, γάμοι που έχουν «νεκρώσει» από καιρό, χρειάζονται πλέον την αρωγή σας ώστε να βγουν από το τέλμα. Αν διστάσετε να πάρετε εσείς τις πρωτοβουλίες, τότε οι πλανήτες θα παίξουν το ρόλο του μεσολαβητή και οι εξελίξεις θα σας βρουν απροετοίμαστους. Ο Δίας που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας μέχρι και τις 16/7, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24/5 και σας βοηθά να διατηρήσετε ό,τι θεωρείται σημαντικό και επωφελές. Μετά τις 16/7, με την είσοδο του Δία στο Λέοντα, το σκηνικό αλλάζει εντελώς και ξεκινά μια νέα περίοδος κατά την οποία σας περιμένουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25/9, θα εκτοξεύσει την καριέρα σας στην κορυφή, και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τυχόν χρέη και οφειλές.

Έρωτας
Οι επιρροές που δέχεται η αισθηματική σας ζωή το 2014, είναι κάπως αντικρουόμενες, αφού από τη μια ο Πλούτωνας αποτελεί σοβαρή απειλή για μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους που δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια κι από την άλλη ο Κρόνος προστατεύει τις σχέσεις που δεν έχουν επισημοποιηθεί ακόμα αλλά και τις νέες γνωριμίες που θα δημιουργηθούν μέχρι και τις 23/12. Η ποιότητα των σταθερών σχέσεων είναι αυτή που θα καθορίσει τη θετική ή την αρνητική εξέλιξή τους.

Υγεία – Ομορφιά
Οι έντονοι ρυθμοί που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την διάρκεια του 2014, είναι πιθανό να σας προκαλέσουν διαταραχές στο στομάχι και στο πεπτικό σύστημα. Ωστόσο, πρόκειται περισσότερο για καταστάσεις που προέρχονται από το στρες και το άγχος παρά για σοβαρά προβλήματα. Αυξημένη προσοχή χρειάζονται τα διαστήματα των σεληνιακών εκλείψεων -15/4 και 8/10,- καθώς η Σελήνη κυβερνά το δικό σας ζώδιο και επηρεάζει καθοριστικά τη διάθεσή σας και κατ’ επέκταση και την υγεία σας.

Τύχη – Χρήμα
Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται κατά τη διάρκεια του 2014, αφού άλλοτε προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και άλλοτε εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε «ανοίγματα» δυσανάλογα ως προς τα έσοδά σας. Ωστόσο, από τις 16/7 ο ευεργέτης Δίας επισκέπτεται τον τομέα των οικονομικών σας και το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, με αποτέλεσμα τα εισοδήματά σας να ξεπεράσουν όλες τις προσδοκίες σας.

Εργασία
Ο Ουρανός από τον τομέα της καριέρας σας, συμμετέχει στη διαμόρφωση του πλανητικού σταυρού που σχηματίζεται τον Απρίλιο με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Άρη και σηματοδοτεί απρόβλεπτες εξελίξεις και αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς –και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 6/7- θα αναζητήσετε ένα νέο προσανατολισμό, ειδικά αν νιώθετε ότι οι προσπάθειές σας πέφτουν στο κενό. Η κίνηση αυτή θα αποδειχθεί θετική, αφού το δεύτερο εξάμηνο αναμένεται μεγάλη πρόοδος.

Hot Point
Το δύσκολο διάστημα του Απριλίου, ο απλανής αστέρας Σείριος σε σύνοδο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Χείρωνα και την Αφροδίτη, θα φέρει τύχη και αναγνώριση σε όσους δεν εγκαταλείψουν τα όπλα.

Γιώργος Ματσάγγος

Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο facebook: facebook.com/matsagos
Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο twitter: twitter.com/GeorgeMatsagos

Σχετικά άρθρα