Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΡΙΟΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία

ΚΡΙΟΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άστρα, Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Γιώργος Ματσάγγος, Ζώδια, Κριός,

ΚΡΙΟΣ: Στόχος η επιτυχία

Είστε γεννημένοι «μαχητές» και τίποτα δεν φρενάρει τον δρόμο σας προς την επιτυχία. Το 2014 οι πλανήτες μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σας, με την επιμονή σας όμως, θα αποκτήσετε σχεδόν τα πάντα.

Το 2014 σας ανοίγει δρόμους που σας οδηγούν σε νέες περιπέτειες και μάχες. Η διαφορά όμως τώρα είναι ότι έχετε αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και επιπλέον έχετε την πεποίθηση ότι αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή σας, θα συνεχίσει να σας επηρεάζει και φέτος, ο σκοπός του όμως είναι να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε, να εξωτερικεύσετε και τελικά να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες που είχατε καλά κρυμμένες. Οι αλλαγές που θα κάνετε θα είναι ριζικές και θα τροποποιήσουν ουσιαστικά τον τρόπο ζωής σας, απαιτούν όμως να δίνετε καθημερινές μάχες μέχρι να επιτευχθούν. Ο πλανητικός σταυρός που σχηματίζεται τον Απρίλιο καθώς επίσης και οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 15/4 και στις 8/10 είναι τα διαστήματα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Ωστόσο, από τις 16/7 με την είσοδο του Δία στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα, θα αρχίσετε να διαπιστώνετε ότι οι κόποι σας έπιασαν τόπο και τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα είναι πολλά. Ακόμα κι αν μέχρι τότε οι συνθήκες δεν σας τα έχουν φέρει ευνοϊκά, το τρίγωνο Δία – Ουρανού στις 25/9, θα σας προσφέρει όσα ονειρεύεστε μέσα από τα πιο απίθανα γεγονότα. Με την είσοδο του Κρόνου στον Τοξότη από τις 23/12, θα μπορέσετε επιτέλους να σταθεροποιήσετε ό,τι έχετε κατακτήσει.

Έρωτας
Κάποια προβλήματα θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από την 1/3 μέχρι τις 20/5 και θα σχηματίσει αρκετά δύσκολες όψεις τον Απρίλιο, γεγονός που συνιστά να μάθετε να διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Από τις 16/7, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και μπορείτε να επαναφέρετε την αρμονία ή να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Υγεία – Ομορφιά
Η υγεία σας δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα το 2014, παρόλο που οι απότομες εναλλαγές της ζωής σας, ίσως σας προκαλέσουν μια νευρικότητα ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο, όπου το άγχος ή το υπερφορτωμένο πρόγραμμά σας μπορεί να εξαντλήσει τον οργανισμό σας. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε όσο περισσότερο γίνεται και αποφύγετε αλλαγές στις συνήθειές σας, τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο που ο κυβερνήτης της υγείας Ερμής, θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Τύχη – Χρήμα
Η νέα χρονιά βρίσκει την Αφροδίτη που κυβερνά τα οικονομικά σας σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που δείχνει ότι διανύετε μια περίοδο κατά την οποία επανεξετάζετε και αναθεωρείτε τις οικονομικές προοπτικές σας. Αυτή η διαδικασία θα σας οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας και αυτό θα το διαπιστώσετε από τα τέλη Μαΐου. Το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 24/5 ευνοεί την αύξηση εσόδων από την εκμετάλλευση ακίνητων περιουσιακών στοιχείων.

Εργασία
Η επαγγελματική πορεία σας είναι ένα θέμα που θα σας προβληματίσει έντονα κατά την διάρκεια του 2014. Ο Πλούτωνας από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, σας προκαλεί να κάνετε ριζικές αλλαγές και να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα που σας ταιριάζει περισσότερο. Ο αγώνας που θα δώσετε μπορεί να απαιτεί θυσίες σε άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ωστόσο ό,τι πετύχετε τώρα θα σας εξασφαλίσει τουλάχιστον για την επόμενη τριετία.

Hot Point
Εκμεταλλευτείτε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, όταν ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Δία και σας βοηθά να πετύχετε ακόμα και τον πιο ανέφικτο στόχο.

Γιώργος Ματσάγγος

Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο facebook: facebook.com/matsagos
Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο twitter: twitter.com/GeorgeMatsagos

Σχετικά άρθρα